"The Coffee Store" este usor de gasit pe strada Toma Caragiu, vis-a-vis de Universitate, intre statuia lui Mihai Viteazu si Biserica Rusa, dupa instalatiile de incalzit cu gaz si paturicile verzi de pe scaunele terasei, potrivite pentru cei ce vor sa stea afara, chiar si cand e vreme rea. Si dupa ventilatoarele cu vapori de apa, excelente pe canicula. De curand a intrat in proprietatea lui Mugur Mihaescu alias Garcea de la Vacanta Mare, care a reusit, deocamdata, sa nu strice nimic din lucurile bune din aceasta cafenea.

Adica, poti sa optezi sa bei un espresso din cafea de origine din Jamaica, Guatemala, Kenya sau Brazilia, motiv pentru care recomand oricui sa evite cafeaua casei (Caffe Moak), net inferioara. Dintre cele 4 variante (uneori, nu le au chiar pe toate), Jamaica si Brazilia sunt mai aromate, Kenya este un pic amaruie si aproape la fel de uscata ca savana, in timp ce Guatemala mi s-a parut mai vioaie, ca o jungla dupa ploaie. Nici aici nu stiu de paharul cu apa ce trebuie servit din partea casei alaturi de ceasca de cafea in orice cafenea care se respecta. Primesti, insa, o bomboana.
Aspectul amenajarii interioare este stricat, ca aproape peste tot in Bucuresti de plasmele pe care ruleaza inutilul program ZoomTV, ce nu reuseste sa trezeasca interesul nimanui. Salonul de nefumatori este la demisol, dincolo de toalete, iar la mezanin mai exista un salonas "pour les connaisseurs". Pacat ca, adesea, muzica este deranjant de tare si de proasta (un house de doi bani din anii '90). 
In afara de cafea, la "The Coffee Store" au diverse ceaiuri, sucuri naturale sau alcool si se poate manca foarte bine. Internetul wireless merge fara probleme, iar instalatia de aer conditionat face fata fumatorilor. Cei ce sunt de-ai casei primeau un card de fidelitate cu reduceri si facilitati. Nu stiu daca regula s-a pastrat.
Vara, geamurile mari culiseaza si cafeneaua comunica direct cu terasa careia Garcea i-a adaugat un gardulet si cateva ghivece cu plante verzi. Pe mesele acesteia sunt scrumiere anti-vant, ca sa nu risti sa te pomenesti cu scrum in cafea. Frumusetea Bisericii Ruse si a cladirilor din jur compenseaza imaginea masinilor parcate langa trotuar, iar maidanezul strazii are grija sa latre toti aurolacii care ar putea sa va tulbure tihna cafelei. 
Pentru ca, de regula, in Romania, cei care preiau o afacere nu se multumesc sa indrepte aspectele negative, ci tin sa-si arate personalitatea modificand si partile bune, sunt curios ce va face noul proprietar.