O cafea banala, fara personalitate sau aroma speciala, poti sa gasesti la “Dressing Room” in Bucuresti. Servit in cesti pe care scrie “café diemme”, fara paharul cu apa care ar trebui adus oricarui cafegiu ce doreste sa-si savureze cu adevarat licoarea, un espresso costa aici 9 lei, insa nu-si merita banii.

“Dressing Room” este una din cafenelele de fitze insirate pe bd.Decebal din Bucuresti. Cu peretii vopsiti intr-un rosu pal si vernil, localul are aer conditionat, un salon de nefumatori si o terasa cam intunecoasa. Exista internet wireless care functioneaza acceptabil. Pe un perete poti vedea cateva nise imbracate in sticla, in care sunt expuse niste obiecte vestimentare care nu atrag atentia nimanui, dar care ar trebui sa sugereze ceva legat de numele cafenelei. In realitate, nu fac decat sa contribuie la aerul ponosit al locului. Eu am trecut pe aici miercuri dupa amiaza, cand terasa era pustie, iar in local erau doar cativa clienti.

Nivelul sonor al muzicii house nu era deranjant, insa nu pot sa inteleg rostul plasmelor ramase fixate pe RealitateaTV, intr-un moment al zilei in care nu exista nici o stire interesanta care sa merite urmarita. Se poate si manca, insa multa lume s-a plans de serviciile de proasta calitate si de smecheriile chelnerilor.